Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво не харесвам в 156-цата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
    Не ми харесва , че не се затварят вратите с лекота Нищожно е , но ме дразни , а и прави лошо впечатление на мацките . Това съм го срещал при всички 156ци , в които съм сядал .
    Не ми харесва комбинацията родни пътища и "хубави" части по магазиините . Както всички знаем , капризни са хубавиците от към качествени носачи
    Като са рагулирани добре си се затварят много лесно дори.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
      Споко, и на седана се маневрира главно на огледала.
      Мен ако изобщо нещо не ме кефи в колата, тва е, че люкът не се затваря, когато колата не е на контакт и съответно всеки път гася, виждам, че е отворен, пак ключа на контакт и така. Можеха да го направят като прозорците, да има ток известно време и след като извадиш ключа.
      странно ми е малко.. приятелката ми има VW POLO и на него докато не се отворят вратите може да се отварят и затварят прозорците... на моята алфа не може така и много ме е яд.. сега виждам пишете че може? как става това?

Comment

• Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщение
        странно ми е малко.. приятелката ми има VW POLO и на него докато не се отворят вратите може да се отварят и затварят прозорците... на моята алфа не може така и много ме е яд.. сега виждам пишете че може? как става това?
        Tва го могат 156ци след 2002година само. Преди това още не са открили топлата вода.
        sigpic Alfasud/156 1.8ex
        156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

• жалко тогава, това найстина е недостатък

Comment

• Забелязах , че всичката вода влиза вътре ако прозореца ми е леко отворен при дъжд. И дори да не вали, миейки си стъклото, чистачките така завихрят водата, че пак вътре
            http://www.youtube.com/watch?v=3mv14T6i9UI

Comment

• Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщение
              Tва го могат 156ци след 2002година само. Преди това още не са открили топлата вода.
              Тея от 2002ра го могат, да, но изобщо не е достатъчно като време...ако джама ти е до долу, и на 1/2 не можеш да го качиш, врътнеш ли ключа....можеш само да дозатвориш някой друг сант...

Мен ме дразни, че много малко фейски са с ксенон...карам 2.4 фейс, дето и мляко дава дето се вика, ама няма ксенон....само 2 съм видял досега с фабричен :S
              156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                Тея от 2002ра го могат, да, но изобщо не е достатъчно като време...ако джама ти е до долу, и на 1/2 не можеш да го качиш, врътнеш ли ключа....можеш само да дозатвориш някой друг сант...

Мен ме дразни, че много малко фейски са с ксенон...карам 2.4 фейс, дето и мляко дава дето се вика, ама няма ксенон....само 2 съм видял досега с фабричен :S
                Не е болка за умиране кеф ти ксенон за 100-150-200лв
                Моята е 99, но има ксенон, затова действай
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Друго си е фабричното.....

OEM & Ventura Garage
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                    Друго си е фабричното.....
                    Съвсем друго си е. Абе има си доста трески за дялане колицата, ама то е защото е "спортна натура" Колегата Satanism поне има борд компютър и круиз контрол(надявам се).
                    sigpic Alfasud/156 1.8ex
                    156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Съвсем друго си е. Абе има си доста трески за дялане колицата, ама то е защото е "спортна натура" Колегата Satanism поне има борд компютър и круиз контрол(надявам се).
                      Хаха, да, така е....и други благинки има, само 1 ксенон ми липсва на мене...

OEM & Ventura Garage

Comment

• Не харесвам това ,че като остане с по малко бензин в резервоара и я паркирам под наклон не мога да я запаля....

Comment

• за недостатъците

За това при наклона си прав, ако е с носа надолу, показва че няма бенз и понякога и мойта не ще да запали. Откакто го установих това, никога не я оставям с малко бензин.
                          Това че не се затварят вратите леко, не съм съгласен че се отнася за всички коли от модела. Моя седан е 97', претендирам че е накъм 500к реални някъде, но вратите и отпред и отзад се хлопват много лекичко, с един приятен звук "хлоп" като на нова кола и без усилие.
                          Alfa 156 2.0 - ех,
                          Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                          Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                          Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

А Фиат с Типо са открили "топлата вода", но не са дали рецептата на сестричето

Comment

• Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
                              А Фиат с Типо са открили "топлата вода", но не са дали рецептата на сестричето
                              Tи зае*и там е и по-хубава системата.Ако е отворена вратата и без контакт се командват прозорците.

OEM & Ventura Garage

Comment

• Че това и на Дедра от амнайста съм го виждал... ама за нас нема.
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X